ZENFE - "Képzők képzése és tananyagfejlesztő workshop" - Sopron, 2014. november 14., 21., 28.

A „Zöld gazdaság, zöld energia felsőoktatási együttműködés (ZENFE)” projekt keretében az Erdőmérnöki Kar munkacsoportja „Képzők képzése és tananyagfejlesztő program”-ot indított. A rendezvények 2014. november 14-én, 21-én és 28-án kerültek megrendezésre az NYME „P” épületében. A rendezvény három napján mintegy hetven fő vett részt.
- November 14-én Prof. Dr. Horváth Béla intézményi szakmai vezető és Dr. Bidló András dékánhelyettes nyitották meg a rendezvényt, az előadások témakörei pedig a környezeti hatásvizsgálatok és környezetmenedzsment voltak.
- November 21-én klímavédelmi technológiák, környezetei monitoring és mérnökbiológiai létesítmények területéről hallhattak az érdeklődők színvonalas előadásokat.
- November 28-án a bioenergetika volt a témakör, amelyről nem csak előadások formájában, de tanulmányút keretein belül is fontos ismereteket szerezhetett a hallgatóság. Az érdeklődők ellátogattak a petőházi pellet üzembe és a miklósmajori biogáz üzembe.
A rendezvények teljes képgalériái megtalálhatók a Környezetmérnöki szak honlapján itt: kornyezet.emk.nyme.hu/index.php/26332/