Kari Tudományos Konferencia

A Nyugat-magyarországi Egyetem Erdőmérnöki Kara az idei évben ismét Kari Tudományos Konferenciát szervez. A konferenciára várjuk az erdészet, a környezetvédelem, a vadgazdálkodás és a természetvédelem területéről az új tudományos eredményeket bemutató előadásokat és posztereket.

A konferencián plenáris előadásokat, majd ezt követően több szekcióban előadásokat és posztereket tervezünk. A szekciókat az előzetes jelentkezések alapján állítjuk össze.

A konferenciával kapcsolatban két kiadványt kívánunk megjeleníteni. A konferenciával egy időben az absztrakt kötetet, amiben az egyes előadások és poszterek rövid (egy oldalas) összefoglalója szerepel (lásd melléklet). Ezt követően az előadások és poszterek szerzői lehetőséget kapnak munkájuk részletes (max. 10 oldalas) megjelenítésére (konferencia kiadvány).

A konferencia részvételi díja 10.000 Ft, ami magában foglalja az összefoglaló és a kiadvány költségét is. Az Erdőmérnöki Kar dolgozóinak és PhD hallgatóinak a részvétel ingyenes!


Fontosabb határidők:

  • 2015. augusztus 31.: Jelentkezés, az összefoglalók megküldése;
  • 2015. szeptember 15.: Az összefoglalók értékelése, szekciók és a végleges program összeállítása;
  • 2015. szeptember 30.: Program kiküldése [ program letöltése ⇒ ];
  • 2015. október 10.: A konferencián prezentáció (előadás, poszter) nélkül résztvevők jelentkezési határideje;
  • 2015. október 31.: Konferencia kiadvány anyagainak beküldése.


Jelentkezni lehet az alábbi jelentkezési lap [ letöltés ⇒ ] és az összefoglaló [ lásd: minta ⇒ ] megküldésével az dekani@emk.nyme.hu címre. A dokumentumok neve KTK-JelentkezesiLap_JelentkezoNeve.doc illetve KTK-Oszsefoglalo_JelentkezoNeve.doc legyen.