Tanévzáró

A Nyugat-magyarországi Egyetem Erdőmérnöki Karának ünnepélyes tanévzáró nyilvános kari tanácsülésére 2015. június 25-én, csütörtökön, 10 órakor a került sor a Közgazdaságtudományi Kar aulájában.

(részletek a képre kattintva)

 

A 207. tanév végén, 2015. júniusában 77 fő tett sikeres záróvizsgát. 62 fő a jogszabályban előírt nyelvvizsgával is rendelkezett, ők az oklevelüket is átvették.

Az eredményes doktori szigorlatunk és a disszertációk megvédése alapján hét új doktort avattunk: Badáczy Dorottya Zsófia, Benke Attila, Bódis Virág Bereniké, Dremmel László, Eredics Attila, Füzesi István és Molnár Miklós.

Az Erdőmérnöki Karért Emlékérmet Zambó Péter vehette át.

Az ünnepségen Mestertanár kitüntetést kapott Vörös Ákos nyelvtanár.

Címzetes egyetemi docensi oklevelet vett át:Bakon Gábor, Csépányi Péter Albert és Urbán Pál.

A legmagasabb hallgatói kitüntetést, az Alma Mater emlékérmet Silnicki Ádám József és Takács József erdőmérnökök kapták.

Rektori Dicséretben részsült Bende Attila Tibor és Szamosvári Erik.

Dékáni Dicséretet kapott Horváth Gergely, Horváth János Sándor, Kiczkó Orsolya, Szentgyörgyi Zsófia és Tóth Kristóf.

Az Oktató a Hallgatókért emléklapot dr. Jánoska Ferencnek, a Dolgozó a Hallgatókért oklevelet Románné Roxer Valériának ítélte oda hallgatóság.

Mészáros Károly Öszöndíjban részesültek Csókás Balázs, Czeller Márton, Kalácska Kitti, Mármarosi Etelka és Vajai Dániel. A kuratórium élén végzett munkájáért dr. Náhlik András kapott emléklapot és díszkorsót az Emlékalapítványtól.

Jankó Sándor díjat kapott Barton Iván, Csepregi János és Szinetár Márton Miklós.


Képgaléria letöltése ⇓